12 May 2013

Mega giveaway : Santai banyak banyak


Tekan banner untuk sertai bersama

syarat-syarat :

1. Malaysian .
2. must be a blogger . 
cara-2 nak menang :
1. follow blog Elsa Mayra .
2. follow semua benda yang ada dekat jom kita jadi jujur kat belah bawah .
3. buat entry bertajuk mega giveaway : santai banyak banyak by EM . copy dan tampal banner simple kat atas tu di entry anda and backlink-kan ke entry ini .
4. invite kawan-2 by tagging their names dekat entry korang :) *depends nak buat ke tak*
5. letak link entry korang di kotak komen entry ini sahaja .
JOM KITA JADI JUJUR . senarai sponsur : KLIK SINI .
follow blog and like semua page sponsur okay :) jangan tipu tipu .

SENARAI HADIAH YANG MANTAP HABIS . KLIK SINI .
senarai peserta *updated 11 may
sebarang update akan dipost di entry baru okay :)
TARIKH GA BERLANGSUNG : 3 MEI 2013 sehingga 15 MEI 2013 .

2 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 mimbar kata, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena