5 Feb 2013

Segmen Blogwalking & Kenali IPT

 
Sila klik banner di atas untuk sertai segmen 

Salam untuk semua. 
Segmen ini adalah kolaborasi antara Husnahumairah dan Niera
Kedua-dua blog ini cantik dan menarik

Segmen Blogwalking & Kenali IPT
mensyaratkan ada pengisahan tentang IPT

Masa belajar di  IPT dulu, USM banyak yang menarik dan seronok.
Paling menarik adalah masa-masa dekat exam. Masing-masing sibuk study dan tanda-tanda
exam dah dekat adalah library penuh. 

Semua orang muka semacam je. Tension agaknya. Masing-masing bawa
banyak nota. Ada kawan yang jarang masuk library pun tersempak sama kat sana.
"Eh study jugak" saya tanya
"Kau ingat kau sorang jer nak dapat first class" jawabnya marah.
"Alamak, relax bro...." jawabku

Ketika nak tunggu masa dewan peperiksaan, satu lagi tension berlaku.
Ada yang datang dengan macam-macam soalan
Yang tak sempat cover, muka naik pucat
Rupanya, dia hentam aje tak tau apa pun
Begitu la kalau last minute baru nak study

Yang tengah belajar tu nasihat saya
elak-elak last minute study
selamat belajar

Itu kenangan di Pulau Pinang
Bagaimana USM sekarang?

Segmen ini akan berakhir pada 7 Feb 2013


6 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 mimbar kata, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena